Acupuntura sense plors: tractaments per a nens

En castellano

¿Com podem aprofitar la medicina tradicional xinesa amb els nens sense haver de punxar-los?

Les teràpies que s’inclouen dins de la MTC són molt vàlides i estan molt indicades també per als nens i no per això han de ser doloroses ni invasives. L’acupuntura és una d’elles. Les agulles d’acupuntura es poden substituir, realitzant el mateix tractament, però en lloc de punxar amb agulles es treballa amb altres eines. Una d’elles és el làser, el qual en freqüències baixes està indicat per als nens.

També es poden substituir per imants de diferents gauss (potència), per llavors d’acer inoxidable o per Stipers (silici inorgànic), que són com uns petits cotons. Depenent de quin es triï la utilització és la mateixa, es col·loquen sobre els punts d’acupuntura i se subjecten amb esparadrap hipoalergènic per no fer mal a la pell. Es poden utilitzar només durant el temps que estigui el nen a la consulta o fins i tot deixar-los posats perquè es puguin anar a casa amb ells. Sempre segons criteri del professional.

Una altra opció és la manipulació manual dels punts d’acupuntura, que s’anomena dígitopuntura.
Cal tenir sempre en compte que abans de començar qualsevol tractament s’ha de consultar amb un especialista perquè ens indiqui quin és el més apropiat per a nosaltres.

By | 2017-03-02T12:10:23+00:00 octubre 1, 2010|Català|0 Comments

About the Author:

Importante: Por cuestiones legales y éticas no puedo en ningún caso dar respuesta vía e-mail a personas que no sean pacientes sobre: recetas, posologías, hacer valoraciones y mucho menos dar diagnostico alguno. Para cualquier otra duda o comentario, estaré encantada de poder ayudarte.
X