Coaching

“Coach” (la seva traducció és entrenador personal). Els seus inicis provenen del món de l’esport, actualment això s’ha ampliat i Coaching s’ha convertit en un servei professional. És una metodologia de treball que sintetitza i engloba els millors conceptes del món professional, la psicologia, la filosofia, l’esport…

Què fa un bon entrenador “coach”?

Són persones que han passat gran part de la seva vida enfocant l’atenció sobre un tema en particular, és per això que han adquirit gran experiència en aquest àmbit i han trobat una formula per aconseguir allò amb més efectivitat i major rapidesa. Moltes vegades el coach no et diu res nou, aquest es limita a fer-te recordar alguna cosa o simplement que utilitzis el que ja saps en el moment just. O per contra et dóna la clau mestra per aconseguir el que estaves buscant. Una vegada aconseguit això, et motiva perquè donis els passos que et portessin a això.

El motiu pel qual una persona pot necessitar a un coach és per aconseguir una meta o resoldre un problema. El coach facilita a la persona a accedir als seus propis recursos aconseguint millors resultats. El procés pel qual el client aconsegueix els seus objectius sol passar per una reestructuració dels seus hàbits de comportament i així aconseguir el seu màxim potencial en la vida.

Potser no necessitis un coach, però pot ser-te útil esbrinar-ho, la forma més ràpida de donar resposta a aquesta qüestió és plantejant-te les següents preguntes, depenent de les teves respostes sabràs si necessites o no donar un nou enfocament a la teva vida.

 • Gaudeixes amb el teu treball?
 • Creïs en les teves qualitats?
 • Tens el quin més desitges?
 • Estàs fent el que més t’agrada?
 • T’asseguis preparat per aconseguir qualsevol meta que et proposis?

S’ha descobert que sovint, la gent necessita esperar més de les seves vides.

Un coach pot ajudar-te en aquest procés.

Publicat a:
 • 7 dies Vallès
 • Cerdanyola al Dia
 • Revista de Ripollet
 • Tot Caldes
 • Fòrum AD
 • El Tot Badalona
 • Tot Sant Cugat
By | 2017-03-02T12:10:12+00:00 febrero 12, 2012|Català|0 Comments

About the Author:

Importante: Por cuestiones legales y éticas no puedo en ningún caso dar respuesta vía e-mail a personas que no sean pacientes sobre: recetas, posologías, hacer valoraciones y mucho menos dar diagnostico alguno. Para cualquier otra duda o comentario, estaré encantada de poder ayudarte.
X