El perquè de les proteïnes

En castellano

Les proteïnes, formades a La vegada per aminoàcids (concretament 20) són els principals components del múscul, tendons, pell, hormones, enzims, hematíes, anticossos entre altres teixits del nostre organisme. Amb un paper fonamental, des del punt de vista funcional, exerceixen activitats metabòliques i reguladores (assimilació de nutrients, transport d’oxigen…).

Són també els elements que defineixen la identitat de cada ésser viu, ja que són la base del codi genètic ADN i del reconeixement d’organismes estranys en el sistema immunitari.

No existeix cap procés biològic que no depengui de la presència i/o activitat d’aquest tipus de substàncies. S’ha constatat que la ingesta d’aminoàcids, entre ells els essencials, són més valuosos en la prevenció i tractament de les malalties humanes que els minerals, carbohidrats, lípids…

És llavors aquí, on sorgeix l’interrogant què li ocorre a l’organisme quan hi ha dèficit o aquestes proteïnes no són de qualitat?

Publicat a:
  • Capgròs
  • El Tot Granollers
  • CDN,Noticiari Costa Daurada
  • Revista de Ripollet
  • Tot Caldes
  • Fòrum AD
  • Diari de Rubí
  • El Tot Badalona
  • Tot Sant Cugat
By | 2017-03-02T12:10:17+00:00 mayo 1, 2011|Català|0 Comments

About the Author:

Importante: Por cuestiones legales y éticas no puedo en ningún caso dar respuesta vía e-mail a personas que no sean pacientes sobre: recetas, posologías, hacer valoraciones y mucho menos dar diagnostico alguno. Para cualquier otra duda o comentario, estaré encantada de poder ayudarte.
X