Respecte al fumador

Blanc o negre, sembla que no existeix res més.
Fa uns anys recordo que si no fumaves eres una cosa rara, ara la cosa rara és el que fuma.

Resulta estrany, que justament, jo que mai he fumat i que sempre he anat en contra m’hagi plantejat que això tampoc és correcte, hauria d’estar celebrant-ho però no és així.
Crec que tindria més motius de celebració si per una vegada existís la gamma de grises o per que no tota la gamma cromàtica.
Em pregunto, queda encara algun fumador que no sàpiga que el tabac és nociu, que el tabac provoca quantitat de malalties, que fins i tot porta a la mort… No és possible!!!

Ara bé, què aquesta passant? sembla que ha d’haver-hi un enfrontament, tan difícil és (deu ser-ho…) que el fumador respecti al no fumador, que se de compte que és realment fastigós pel no fumador el fum i l’olor del tabac, i tan difícil és pel no fumador entendre el contrari en el fumador.
Aquí entrem en terres movedisses on posar el límit entre els uns i els altres…

Ara la nova llei, que no tinc gens en contra, bé sí, que arriba tard. Si des d’un principi s’hagués entès que en el lloc de treball no es fuma, de la mateixa forma que no es menja que no es beu…
Ara no passaria el que aquesta passant. I què és el que aquesta ocorrent?
Les empreses es veuen obligades a prohibir al treballador fumar en les seves dependències, i es troba amb que el treballador haurà d’aquestes sortint al carrer per fumar-se la seva cigarreta, (això en el millor dels casos perquè ja hi ha empreses que ni això deixen), ara bé que si pesem com a empresaris ens adonarem que és una conya el tema que tota la plantilla barren sortint al carrer a fumar, perduda de temps, dificultat d’incorporació al treballo telèfons que no paren de sonar… en fi un desastre.

Però a la contra treballadors susceptibles, irritables, per que no dir-ho cabrejats i sentint-se protagonistes d’una caça de bruixes.
Totes les empreses sanitàries o del sector es freguen les mans organitzant cursos o tractaments pel deshabituament del fumador (amb totes les bones intencions clar, la salut per tots).

Publicat a:
  • Fòrum AD
By | 2017-03-02T12:10:15+00:00 septiembre 14, 2011|Català|0 Comments

About the Author:

Importante: Por cuestiones legales y éticas no puedo en ningún caso dar respuesta vía e-mail a personas que no sean pacientes sobre: recetas, posologías, hacer valoraciones y mucho menos dar diagnostico alguno. Para cualquier otra duda o comentario, estaré encantada de poder ayudarte.
X