Què són les flors del Dr. Bach? II

El Dr. Bach va descobrir 38 flors, cadascuna destinada a tractar un estat emocional i mental específic. D’elles 37 són essències florals (flors silvestres i arbòries), l’excepció, és el nº 27 Rock Water (aigua de roca), que s’extreu d’una deu que posseeix propietats curatives.

El Dr. Bach va englobar els diferents símptomes psíquics en 7 categories o estats emocionals: 1º pors-temors, 2ª solitud, 3º falta d’interès en general, 4º desànim o desesperació, 5º incertesa dubta, 6º excessiva sensibilitat a influències externes i 7º preocupació excessiva pel benestar dels altres.

Com funcionen?

Englobada dins de les medicines naturals, actua tractant a l’individu de forma holística (totes les seves parts: física, mental, psíquica, vibracional…), per la qual cosa passa per alt la malaltia i els seus símptomes, donant-li la màxima importància a com se sent la persona. És per això, que a individus diagnosticats amb la mateixa patologia el tractament floral sigui totalment diferent.

Cal tenir en compte que no s’utilitzen directament per a alteracions físiques, la seva funció més aviat és transformar les actituds negatives en positives, estimulant el propi potencial de cadascun per la seva “autocuració” i alliberar així la part física, perquè aquesta pugui combatre la patologia.

Publicat a:
  • La Garrotxa
  • La Veu
  • El Tot Granollers
  • Tot Sant Cugat
  • Forum AD
  • Berguedà Actual
  • Mes Osona
  • Revista de Ripollet
By | 2017-03-02T12:10:14+00:00 diciembre 7, 2011|Català|0 Comments

About the Author:

Importante: Por cuestiones legales y éticas no puedo en ningún caso dar respuesta vía e-mail a personas que no sean pacientes sobre: recetas, posologías, hacer valoraciones y mucho menos dar diagnostico alguno. Para cualquier otra duda o comentario, estaré encantada de poder ayudarte.
X