Més sobre les flors del Dr. Bach III

Tenen efecte placebo?

Són molts els que opinen que les flors Dr. Bach tenen una funció de placebo, i ho són però no més que altres medicines, totes les medicines tenen un alt poder placebo; tot depèn de: qui te les recomana-recepta, lloc de venda; color, logo, nom i marca… i així la llista no tindria fi.

Quan els més escèptics les proven (normalment com a últim recurs), veuen i noten els seus beneficis. Una altra de les respostes que es dóna quant a si són o no placebo és la seva eficàcia en beus, animals i en les plantes.

Poden fer-me mal si m’equivoco de flor?

No, al principi les flors per si mateixes no poden fer mal ja que si t’equivoques aquesta no farà cap efecte. On si pot haver-hi problemes és en casos de persones que es prescriuen elles soles el tractament amb flors i estan evitant o equivocant el diagnostico sobre els seus problemes, això fa que allarguin el temps fins a ser tractades correctament, és per això que cal fer un bon ús i acudir preferentment a un especialista que pugui donar una correcta guia.

Quant temps dura el tractament?

Això dependrà de cada persona i de les seves circumstàncies.

Quant temps duren?

Les flors una vegada feta la barreja (en la seva forma concentrada) es poden guardar fins a 5 anys, però aquestes poden durar molt més si es conserven sense barrejar, si es mantenen en les seves millors condicions i es té cura de no tocar-les ni amb les mans ni amb la boca (anar amb compte amb el degotador en introduir-ho sobre la boca, és la forma més fàcil de contagiar-les amb els gèrmens que es troben el la boca).

“La malaltia és la reacció a les interferències. És el fracàs temporal i la infelicitat i ocorre quan permetem que els altres interfereixin amb el nostre propòsit en la vida i implanten en la nostra ment el dubte, la por o la indiferència”

Dr. Edward Bach

Publicat a:
  • La Garrotxa
  • La Veu
  • El Tot Granollers
  • Tot Sant Cugat
  • Forum AD
  • Berguedà Actual
By | 2017-03-02T12:10:13+00:00 enero 3, 2012|Català|0 Comments

About the Author:

Importante: Por cuestiones legales y éticas no puedo en ningún caso dar respuesta vía e-mail a personas que no sean pacientes sobre: recetas, posologías, hacer valoraciones y mucho menos dar diagnostico alguno. Para cualquier otra duda o comentario, estaré encantada de poder ayudarte.
X