P.N.L. (programació neurolingüística)

És la tècnica que aplica l’ús sistemàtic i efectiu de les capacitats que té cada persona per memoritzar, oblidar, avaluar i presentar les informacions, fomentant al màxim el benestar subjectiu, així com, la flexibilitat i altres capacitats importants que serveixen per viure la vida satisfactòriament. En definitiva desenvolupa les capacitats d’observació i flexibilitat de comportament per aconseguir objectius personals i professionals desitjats.

Permet descobrir gràcies als 5 sentits els mecanismes que determinen el comportament, alliberar-ho de tota la seva càrrega negativa i encaminar-ho a l’obtenció d’objectius concrets. Podem trobar les seves aplicacions en diversos àmbits com: teràpies-salut, negocis, educació, esport, creixement personal, espectacle…

També podem dir que la PNL és una actitud, una metodologia i una tècnica que estudia els processos a través dels quals, les persones pensem, aprenem, organitzem el nostre entorn i les nostres informacions internes, actuem, obtenim recursos i canviem. La PNL s’ha convertit en l’eina tècnica més actual i precisa per aconseguir els teus objectius d’una forma eficaç, ràpida i fins i tot segons en què moments divertida.

Publicat a:
  • El Tot Granollers
  • Tot Caldes
  • Fòrum AD
  • El Tot Badalona
  • El Tot Sant Cugat
By | 2017-03-02T12:10:13+00:00 enero 15, 2012|Català|0 Comments

About the Author:

Importante: Por cuestiones legales y éticas no puedo en ningún caso dar respuesta vía e-mail a personas que no sean pacientes sobre: recetas, posologías, hacer valoraciones y mucho menos dar diagnostico alguno. Para cualquier otra duda o comentario, estaré encantada de poder ayudarte.
X