L’aigua de mar i les seves propietats, una altra forma de combatre els refredats

Que pot fer per nosaltres l’aigua de mar?

S’apropa la tardor-hivern i per tant els “irremeiables” refredats, hi ha moltes formes de poder combatre’ls i tornar a reestructurar el nostre sistema immunitari que sens dubte és el primer que es veu afectat. Però avui vull parlar d’un molt potent que ja és conegut i utilitzat per molts però és un gran desconegut per a molts uns altres, es tracta de l’aigua de mar.

Sí, per qui els sorprengui no estic incitant a ningú al fet que vagi a la platja, s’acosti al mar i comenci a beure (això seria més que contraproduent). El procés és una mica més laboriós, ja que l’aigua és extreta a partir d’unes profunditats on aquestes són riques en fitoplàncton i zooplancton i després de passar per una rigurosa depuració, deixant el realment essencial de les seves propietats és embotellada i posada a la venda (les hi ha amb diferents %).

L’aigua de mar la formulació mineral de la qual és idèntica a la nostra cos, conté la totalitat dels elements de la taula periòdica de Mendeléyev en la mateixa proporció que el nostre mitjà intern, compost per diferents líquids orgànics:, líquid extracel·lular, plasma sanguini….

En 1897 comencen els estudis de la mà de René Quinton i en 1904 publica el llibre “L’aigua de mar, mitjà orgànic” on demostra científicament les virtuts terapèutiques de l’aigua de mar. A partir del seu treball es continuo avançant en les investigacions. A més d’estar indicada per als refredats l’aigua de mar ajuda en molts altres processos.

Actualment al mercat es comercialitzen a través de diferents laboratoris i també en diferents formats. Recomano que preguntis al professional: metge, terapeuta, farmacèutic o en la dietètica, com és el més indicat per a tu. Els hi ha també per a nens.

No aquesta de més tornar a remarcar que àdhuc sent un estupend remei natural no per això aquesta exempt de contraindicacions, demanaria prudència per a aquelles persones amb hipertensió (el mercat, ja ho té en compte i disposa de preparats més dissolts) pel seu alt contingut en sodi (sal).

Publicat a:
  • Thesecretlavista.com
  • Tot Cerdanyola
  • Revista de Ripollet
  • Tot Mataro
  • Molletana
  • Diari de Rubí
  • Tot Badalona
By | 2017-03-02T12:10:11+00:00 abril 1, 2012|Català|0 Comments

About the Author:

Importante: Por cuestiones legales y éticas no puedo en ningún caso dar respuesta vía e-mail a personas que no sean pacientes sobre: recetas, posologías, hacer valoraciones y mucho menos dar diagnostico alguno. Para cualquier otra duda o comentario, estaré encantada de poder ayudarte.
X