Els tipus de riures segons les vocals i la Medicina Tradicional Xina

Si una tècnica és bona, quan aquesta es comparteix amb unes altres es multipliquen els seus efectes. Això ocorre també amb el riure, que en forma de mantra (so repetit), fa que es mobilitzin diferents parts, òrgans del cos. I gràcies a la Medicina Tradicional Xina i a diferents corrents terapèutics ens descriuen que ens pot ajudar riure d’una manera o d’una altra. També ens ajuden, quan sentim riure a algú, a detectar que necessitats té.

Segons la vocal amb que riguem es poden prevenir, tractar i/o obtenir diferents beneficis. Riure amb la JA per exemple, provoca una vibració a la zona del ronyó, els ovaris, la matriu, el ventre i en general en el sistema ossi… alliberant l’emoció de la por.

El riure amb la JE actua sota la zona de les costelles, alliberant energia del fetge, de la vesícula biliar i de tot el teixit muscular, aquí l’emoció que es treballa és la ràbia i la ira.

Si riem amb la JI, aquesta produeix una vibració a la zona del coll, relaxant aquesta zona, actuant sobre el tiroide. També allibera l’energia del cor i de l’intestí prim. A més actua i activa el sistema nerviós i el sistema circulatori, per la qual cosa és beneficiosa per prevenir les varius. Allibera i potencia l’emoció de la felicitat.

Si rius amb la JO origina una vibració en el cap. Allibera energia de l’estómac, de la melsa i del pàncrees. Actua sobre el sistema conjuntiu, per la qual cosa ajuda a combatre la cel•lulitis. També sobre la glàndula pineal, la hipòfisi i l’hipotàlem. Alliberant l’emoció de la malenconia.

I per acabar, si riu amb la JU, aquesta provoca, una vibració a la zona pulmonar, i mobilitza l’energia de l’intestí gruixut. Alliberant l’emoció de la tristesa.

Jo sempre dic «dia no rigut dia perdut» i ara hauria d’afegir «dia no rigut des de la JA al JU, dia perdut».

Publicat a:
  • Mes Tarragona
  • thesecretlarevista.com
  • Tot Caldes
  • Molletana
  • Revista Més
  • El Tot Badalona
  • Sant Cugat
By | 2013-03-31T03:14:03+00:00 diciembre 21, 2012|Català|0 Comments

About the Author:

Importante: Por cuestiones legales y éticas no puedo en ningún caso dar respuesta vía e-mail a personas que no sean pacientes sobre: recetas, posologías, hacer valoraciones y mucho menos dar diagnostico alguno. Para cualquier otra duda o comentario, estaré encantada de poder ayudarte.
X