El llenguatge no verbal

T’ha passat? T’has presentat a una cita o a una reunió amb els” deures” ben preparats però no has aconseguit el resultat desitjat. Pot ser que el teu missatge verbal fos correcte però… que ell no verbal no fos l’indicat?

llenguatge

Segons les recerques d’Albert Mehrabian

Es continua creient que el missatge verbal, és el més important que transmetem. Encara que en realitat sabem que el llenguatge no verbal (corporal) i el llenguatge paravertebral (la veu) incideixen de manera més impactant i eloqüent que la paraula. Llavors, Per què no cuidem els nostres gestos i l’entonació de les nostres paraules, quan en realitat, són aquests els que es transmeten? Per què li donem tanta importància al que diem i al que escoltem?

Els animals són molt més experts que nosaltres en el maneig d’aquest llenguatge ja que per a ells és vital per a la seva supervivència en mancar del llenguatge verbal. És per això que para nosaltres estaria indicat posar més consciència per recordar o reaprendre a observar el nostre entorn, per poder recuperar aquest llenguatge no verbal oblidat o perdut.

Publicat a:
  • Tot Cerdanyola
  • Tot Sant Cugat
By | 2017-03-02T12:10:08+00:00 febrero 21, 2013|Català|0 Comments

About the Author:

Importante: Por cuestiones legales y éticas no puedo en ningún caso dar respuesta vía e-mail a personas que no sean pacientes sobre: recetas, posologías, hacer valoraciones y mucho menos dar diagnostico alguno. Para cualquier otra duda o comentario, estaré encantada de poder ayudarte.
X