El riure com a tractament

Fa anys es va demostrar que el riure-riallada té una funció terapèutica davant la malaltia. Entre altres coses el riure activa la oxigenació dels teixits cel·lulars i actua donant una correcta resposta del sistema immunitari. Una bona riallada activa la circulació sanguínia, millora la respiració, enforteix el cor i pot posar a treballar fins a 400 músculs. A més potencia la creativitat, la bellesa, la joventut i una millor qualitat de vida, tot avantatges.

Ja són molts els especialistes: metges, psicòlegs, terapeutes… que utilitzen l’art del riure per poder prevenir i pal·liar múltiples malalties, físiques i mentals, tals com: infeccions, grips, depurar l’organisme de toxines, ajudar durant l’estrès i la depressió, combatre el dolor, ajudar amb els símptomes de la menopausa, rejovenir, donar energia…
Que el riure és beneficiós per a les persones i la salut ja és alguna cosa que és acceptat pels científics, encara que al principi es creia que perquè el riure funcionés un tènia que riure amb ganes, de forma sincera, des de dins i sí, aquesta és la millor forma, per descomptat; però estudis recents han demostrat com es pot «enganyar» al cervell sol amb pensar, recordar, visualitzar que estem rient o solament amb forçar un somriure durant uns segons.

Gràcies a aquests estudis, ara tenim més possibilitats a poder gaudir de les propietats beneficioses que ens atorga el riure.
Jo sempre dic «dia no rigut dia perdut”

Publicat a:
  • Tot Caldes
  • Tot Badalona
By | 2017-03-02T12:10:08+00:00 febrero 7, 2013|Català|0 Comments

About the Author:

Importante: Por cuestiones legales y éticas no puedo en ningún caso dar respuesta vía e-mail a personas que no sean pacientes sobre: recetas, posologías, hacer valoraciones y mucho menos dar diagnostico alguno. Para cualquier otra duda o comentario, estaré encantada de poder ayudarte.
X